Funcționalitate optimă, Update, Refresh

Serviciul de mentenanță asigura o monitorizare constantă a evoluției site-ului dar și update-ul continuu al datelor și informațiilor. Aceste lucruri vor ajuta la căpătarea unei versiuni mereu fresh și completă a acestuia. La fel și modificarea de conținut sau formă, actualizarea temelor sau modulelor pentru a fi compatibile cu ultimele tehnologii dar și cu noile tendințe.

Mentenanță

mentenanta

Monitorizare continuă

Monitorizăm și analizăm performanța site-ului și găsim soluții pentru îmbunatățire constantă. Rapoartele periodice vor arata în ce măsură trebuie intervenit și cu ce instrumente pentru a risica standardul de funcționalitate.

Actualizăm elemente

Utilizăm ultimele versiuni de software pentru o compatibilitate optimă și o performanță ridicată. Cu fiecare update al temei sau al elementelor se vă aduce site-ul mereu la forma optimă, atât estetic cât și util la accesare.

Modificăm și îmbunătățim

Pentru actualitatea informațiilor dar și pentru un aspect mereu fresh venim cu modificările solicitate. Acuratețea și claritatea informațiilor dar și corectitudinea datelor vor genera o credibilitate marită și apreciată de către cei cărora li se adreasează mesajul din conținut.

Servicii de mentenanță

Sub supraveghere continuă

Prin analiză și actualizare continuă, conținut corect, coerent și relevant, site-ul va fi clasat pe primele poziții în motoarele de căutare cu o indexare rapidă și eficientă și îl menține acolo. Concurența este un factor principal de care trebuie ținut cont pentru a reuși te expui mai clar, mai eficient, pe placul publicului și cu întăietate.

Intervenim prompt

Răspundem solicitărilor în timp util pentru modificări, completări de text, date sau informații pentru un site mereu fresh si actualizat.

Raportăm

Vă ținem la curent cu evoluția site-ului și sugerăm modificări acolo unde este cazul, în vederea obținerii unei performanțe crescute.

Soluționăm

Ne asigurăm că site-ul are o evoluție corespunzătoare, se indexează corect si eficient și funcționează în parametri normali.
Call Now Button